o ai na faia le pulumu fulunifo eletise?

o ai na faia le pulumu fulunifo eletise?

Fa'afeso'ota'i:

Igoa: Brittany Zhang

E-mail:brittanyl1028@gmail.com

Whatsapp: + 0086 18598052187

F&A: E FA'AFEA ONA E ILOA LOU FISIFO?

O lau pulumu fulunifo o se vaega taua o au masani i aso uma.E fesoasoani i le fa'a'i'ila o ou nifo ma le mānava fou.O le a le tele o lou iloa e uiga i lena pulumu o loʻo i lou lima faalua i le aso?O nisi nei o fa'amatalaga mata'ina e uiga i mea e masani ona fa'aogaina mo le soifua maloloina o nifo i le lalolagi.

F. OA FILIFILI E IAI I TUSI FA'UFOFONO?

E lei telemea fou i le pulumu nifofoliga ma sitaili, ma e tolu au filifiliga tetele.

Tusitala:O se pulumu fulunifo tusi e le mana'omia se malosi ma e faigofie lava mo so'o se tasi e fa'aoga.O pulumu tusilima e amata mai i palasitika taugofie e o'o atu i pulumu fa'alelei fa'alelei.

Eletise:Ose pulumu fulunifo eletise e fa'amama mae'ae'a nifo ta'itasi e ala i le fa'aofuina ma le fa'aeteete o nifo ta'itasi i totonu.O se pulumu fulunifo eletise e fa'aaogaina ulu pulumu e mafai ona sui e masani ona lapotopoto.E i ai le tele o foliga ma tulaga, e aofia ai le massage, mama loloto, maaleale, mama i aso uma, ma le tele o isi mea.

Malosi i le ma'a:O tama'i pulumu feavea'i e mafai ai ona e ave le eletise i luga o le auala.O le au e masani lava ona i ai se maa e faʻamalo ai le ulu taamilo.O se pulumu e fa'aogaina maa e le tutusa le mana po'o foliga e pei o se seti eletise atoa, ae mafai ona avea ma se laasaga i luga a'e o se tusi lesona.

F. O AI NA FUAINA LE FISIFO?

Sa su'e e tagata ni auala e fa'amama ai o latou nifo ma fa'afou o latou manava mo le tele o seneturi.

O le pulumu fulunifo muamua i faamaumauga na aliali mai i le 1600 TLM.Sainaaiga o Tango le sosaiete muamua lea na faia se pulumu fulunifo ua gaosia tele, ma e matua tutusa lava ma pulumu tatou te faaaogaina i aso nei.E tusa ma le lima inisi le umi ma se pulumu faʻapipiʻi e faia i le fulufulu puaa.

O pulumu fulunifo muamua na gaosia tele na aliali mai i le faaiuga o le 1700s.O se tagata su'esu'e mai Peretania e igoaViliamu Addisna ia faia se masini pulumu e iai se au ponaivi ma se ulu pulumu e faia i fulufulu manu.

F. O AI NA FAIA LE PUSI NIFO ELETI?

E ui lava sa i ai mea e taʻua o pulumu fulunifo eletise i le 1800s, e leʻi faʻamalosia e le eletise.O le mea moni, sa latou fai si taufaavalea.

I le 1959, na fatuina ai e le fomai nifo Suiselani Philippe Guy Woog se pulumu eletise moni na ia faaigoaina o le Broxodent.O le kamupani vailaau ER Squibb ma Sons na aumaia le Broxodent i le US.

O le Broxodent o se eletise, ae e tasi lava le faaletonu matuia.E feso'ota'i sa'o i le puna eletise o le fale, o lona uiga o le fa'aaogaina e maua ai le avanoa maualuga e te maua ai le eletise e pei o le mauaina o nifo mama.

I le 1961,Na fa'alauiloa e le General Electric se pulumu fulunifo eletise e leai se uaealea na fa'aaogaina ai se nofoaga e fa'atumu ai mea.O se oso tele lea i luma na faigofie ai ona totogi le pulumu fulunifo eletise ma saogalemu e fa'aoga.O pulumu fulunifo eletise i aso nei o loʻo faʻaogaina le tekonolosi e tasi.

F. E TATAU ONA E FA'A'OGA SE FISIFO ELESI?

E iai pulumu fulunifo eletisetele mea lelei.Pe a faatusatusa i pulumu fulunifo lima, latou:

  • Aveese nisi fa'ailoga mai nifo.
  • Manaomia le itiiti ifo o le malosi ma le fa'ata'ita'i.
  • E faigofie mo tamaiti ma tagata matutua ona faʻaaogaina.
  • Fai ni taimi e fa'amautinoa ai e te pulumu mo le taimi fautuaina o le lua minute.
  • Fa'aaogā le fa'amalosi mālū e fa'asao ai le fa'ama'i nifo ma fesoasoani e puipuia ai le fa'aletonu o a'u.
  • Afai e faigata ia te oe le fa'aogaina o se pulumu fulunifo tusi lesona po'o se mana'o e pulumu malosi, o se pulumu fulunifo fa'a maa po'o le eletise atonu o se filifiliga lelei.

asdzxcxz1

F. O LE WATERPIK O SE PUSI NIFO ELETI?

MCOMBo le igoa tau fefa'ataua'iga mo se ituaiga fa'apipi'i vai.O le fusu vai, e ta'ua fo'i o le fa'asuavai gutu, o se mea e sui a'i i le fa'asu'i manoa.Faatasi ai ma se fusuaga vai, e te faʻaaogaina se faʻafefe vai e fufulu ese ai maʻa ma otaota o loʻo i le va o ou nifo.

asdzxcxz2

O le fa'amama vai o le auala sili lea e fa'amama ai ou nifo pe a iai sau tui po'o se isi mea faigaluega nifo.E to'atele tagata e fai mai latou te fiafia i le fa'amama vai ona e:

  • E malu i nifo.
  • Fesoasoani ile manava fou.
  • Fa'asaoina le fa'ama'i nifo.
  • Fesoasoani e aveese pisia i luga.

Afai o lo'o e fa'afiafiaina i le fa'amama vai, talanoa i lau foma'i nifo po'o le tausinifo.O nisi tagata e le mafai ona maua le tautau o manoa flossing sa leleimanuia ile fusu vai.

Fafesootai BRITTANY MO UMA AU MANA'O NIFO

E oo lava i le pulumu fulunifo sili i le lalolagi e le mafai ona suitulaga i siaki masani nifo.Afai ua umi se taimi talu mai lau fa'amamāga fa'apolofesa mulimuli,valaau mai ia i matou.+0086 18819795407.Matou te sauniatausi nifo tomaimo le aiga atoa.


Taimi meli: Ian-16-2023